Tak for din interesse for Akademisk Skytteforening (AS)

Du kan på www.as-kbh.dk finde de fleste oplysninger om AS og de aktiviteter der tilbydes.

Du kan herudover møde på skydebanerne og se, om AS' aktiviteter er noget for dig, eller søge yderligere oplysninger om aktiviteterne og sektionerne ved henvendelse til de ansvarlige ledere. (Se kom i gang).

Sådan bliver du indmeldt

Du kan umiddelbart optages som aktivt medlem, hvis du har dansk indfødsret og er adgangsberettiget til en højere læreanstalt. Efter bestyrelsens godkendelse kan personer, som ikke fuldt ud opfylder disse kriterier, også optages. Som passive medlemmer kan bestyrelsen optage enhver, der måtte ønske det.

Kontingentet er halvårligt

Aktiv: 26 - 65 år 370,-
 Aktiv: under 26 og over 65 år 270,-
 Passiv:   150,-

Du kan blive tilknyttet flere (eller alle) sektioner for samme medlemskontingent.

Indmeldelse sker ved indbetaling af kontingent til

bank reg.nr. 1551 konto 5 03 35 51

Tilmeld Betalingsservice

Det er muligt at tilmelde kontingentbetalingen via Betalingsservice.

Ved indmeldelse

Ved indmeldelse bedes du meddele følgende oplysninger til kontoret. Informationerne sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Medlemsnummer meddeles efter indmeldelsen.

For- og mellemnavne
 Efternavn