Tak for din interesse for Akademisk Skytteforening (AS)

Du kan på hjemmesiden her finde de fleste oplysninger om AS og de aktiviteter, der tilbydes.

Du kan søge yderligere oplysninger om aktiviteterne og sektionerne ved henvendelse til de ansvarlige ledere. (Se Kom igang).

Du kan læse om Akademisk skytteforenings privatlivspolitik (persondataforordning) her >>

Sådan bliver du medlem

Du kan umiddelbart optages som aktivt medlem, hvis du har dansk indfødsret og er adgangsberettiget til en højere læreanstalt. Efter bestyrelsens godkendelse kan personer, der ikke fuldt ud opfylder disse kriterier, også optages.

Som passive medlemmer kan bestyrelsen optage enhver, der måtte ønske det.

Kontingentet er halvårligt

Aktiv: 26 - 65 år 370,-
Aktiv: under 26 og over 65 år 270,-
Passiv: alle passive 150,-

Du kan blive tilknyttet flere (eller alle) sektioner for samme medlemskontingent.

Indmeldelse sker ved indbetaling af kontingent til

bank reg.nr. 1551 konto 5 03 35 51

Tilmeld Betalingsservice

Det er muligt at tilmelde kontingentbetalingen via Betalingsservice.

Ved indmeldelse

Ved indmeldelse bedes du meddele følgende oplysninger til kontoret. Informationerne sendes til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Medlemsnummer meddeles efter indmeldelsen.

For- og mellemnavne
Efternavn