Referat feltsportssektionens Bøftur 2016 den 2 DEC på Bjerget

Kort over Rude Skov i 14 småstykker på snor, post placeringer som ikke nødvendigvis stemte med placering på kortet, dog med altid rimelig (optil 100m!) afstand fra placering på kortet, misvisende post definitioner og besynderlig tildeling af handicap. Dermed var alle forudsætninger på plads for endnu en traditionel Bøftur, hvis 2016 udgave blev arrangeret af sidste års vinder Nis Schmidt.

Der var som altid konkurrence klare ASere, dog med en med motivation ud over det sædvanlige, da vi havde en jubilar….. Erik Folkersen deltog således i Bøfturen for 50. gang ud af 55 mulige siden sin indmeldelse i AS i 1972. Det eneste der skuffede var at Erik ikke på troværdig vis kunne redegøre for sine 5 afbud og ej heller de utallige anden pladser han havde høstet i 49 forsøg!

Løbet blev meget intenst og med meget forskellig taktik og fremfor alt tidsforbrug. Trods dette blev det en meget tæt affære hvor 3 løbere delte førstepladsen efter første resultat sammentælling. En ivrig og kompetitiv jubilar gjorde opmærksom at han havde faktisk havde nået en post mere end først opgjort, og ”vupti” var resultatet givet. Erik Volkersen vandt Bøfturen i sit 50. forsøg!

Efter sejrsceremoni blev frokosten indtaget, recitativer fremført på ægte ”scandihovian”, medlemmernes respektive signatur sange sunget og alt i muntert og kammeratligt samvær. Helt ifølge traditioner og program blev der afsluttet med fanesang og tur til Bjerget med vore kære fruer. Både de og Bjerget stod flottere end nogensinde!

Tillykke med sejr og jubilæum til Erik og vi glæder os til hvad du kan finde på til næste år