Årets Sankt Hans fest blev afholdt i trykkende varme og tordenvejr. Alligevel blev den både festlig og som traditionerne byder. I den lune sommer drog deltagere til Toppen og betragtede de smukke omgivelser såvel som fjerne mål, gennem den af kommunen atter opstillede kikkert.

Derefter serverede Feltsportsinspektionen på en lækker buffet i den overdækkede svale gårdhave, hvor vi løb dog tør for vin, indtil hengemte reserver fandtes frem fra Bjergets depot. Under middagen begyndte det at tordne og mens regnen trommede mod teltets tag, overvejedes alternative forslag så vi kunne undgå at stå i regnen ved den fjerne bålplads.

Løsningen blev en udkigsposition fra undermessens åbne døre. Men et kort ophold i regnen gav os mulighed for at gå til bålet og under de høje flammer lytte til Høje Kjæft Rune Iversen opbyggede tale om behovet for forsvarsvilje og frivillige enheder. Efter Midsommervisen og Fanesangen satte regnen atter ind og hjalp med at sikre at det glødende bål ikke bredte sig ustyret.

En dejlig aften for alle deltagende.